The Sunshine Blogger Award

I am excited to announce that I was nominated for the Sunshine Blogger Award thanks to Farheen Ansari from the amazing “I write what I feel”, its really encouraging. Do check out her blog, she writes amazingly. Check out here

farryansari.wordpress.com

The Sunshine Blogger Award is given to those who are inspiring, creative and positive while spreading sunshine to the blogging community. It feels great to be one of them.

RULES

  • Thank the blogger who nominated you in your blog post and links back to her blog.
  • Answering 11 questions that the Blogger asked you.
  • Nominate 11 new bloggers to receive the awards and write them 11 questions.
  • List the rules and display the Sunshine blogger award logo in your post on your blog.

11 Questions from the Blogger who nominated me

Question 1 : Why did you start blogging?

Answer: Well, I was inspired by a person who was doing whatever to make his dream a reality.

Question 2 : Who is your favourite blogger?

Answer: Everyone writes awesome here but if I have to choose one then its Samruddhi Chandak.

Question 3 : What keeps you going and motivated?

Answer: Since I never thought I can continue this for long but I am happy, blogging from long time and feeling free to write on this platform.

Question 4 : Which is your weirdest habit?

Answer: I don’t check things after completing work.

Question 5 : What is your favourite cuisine?

If we talk about which country cruisine I like it would definitely India. My favourite is Pav Bhaji.

Question 6 : What is your that personality trait which you would like to change in yourself?

Answer: Fear of Failure.

Question 7 : What are the first three things you always notice in a person?

Answer: Decisive, Persistent, Capable.

Question 8 : Which is the best book you have read till date?

Answer: Steve Jobs.

Question 9 : How do you deal with the negative comments of the people about your appearance or anything else?

Answer: No one object about the appearance but yes when people criticize, I take it in a positive way and try to improve where I am weak.

Question 10 : What is the meaning of your name?

Answer: My name generally means a fragrance or saffron.

Question 11 : What is your goal in life?

Answer: My short term goal is to find a position that will put me in a forward moving and be good to everyone.

MY NOMINATIONS

Vaibhaw Verma

Samruddhi Chandak

Ekta Basu

Sneha Prakash

Akanksha Sharma

Nirja Gelal

Dani

Mrs. Vachaal

The Undomestic Writer

Ritu

Payal Bhootra

11 QUESTIONS THAT MY NOMINEES HAVE TO ANSWER

Question 1 : What made you start your blog?

Question 2 : What is the biggest obstacle you have overcome in this life of yours?

Question 3 : What is life’s hardest lesson?

Question 4 : What is a passion in your heart that you don’t follow because you are too scared?

Question 5 : Share your favourite blog post and favourite blogger.

Question 6 : If you could live anywhere in the world, what city / country would you choose?

Question 7 : What is your big dream you struggling for?

Question 8 : Who is your favourite author ever and who is your favourite that you’ve read this year?

Question 9 : What are your goals?

Question 10 : What do you love about your blog?

Question 11 : If you have one piece of career advice to share with the readers here, what would it be?

Looking forward to your answersπŸ˜€πŸ‘

49 thoughts on “The Sunshine Blogger Award

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s